About | Copyright © 2025 Budapest University of Technology and Economics
Dr. Tömösközi Sándor

Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
Head of Department, Associate Professor
tomoskozi.sandor-kukac-vbk,bme,hu
463-3854
CH épület 2. emelet 268. (Head of Department’s Office)
Selected publications in MTMT
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 101: 10 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 100: (12) pp. 4409–4417
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
FOOD CHEMISTRY 313: 9 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 95: 8 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
FOOD CHEMISTRY 267: pp. 387–394
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 47
nyelv: angol
In: Colin Wrigley, Ian Batey, Diane Miskelly: Cereal Grains (2017) pp. 353–389
dokumentum típusa: Könyvrészlet
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
FOOD CHEMISTRY 220: (1) pp. 9–17
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 11
nyelv: angol
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762–769
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 57
nyelv: angol
NAHRUNG-FOOD 45: (6) pp. 399–401
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 156
nyelv: angol
In: Shewry PR, Tatham AS: Wheat Gluten (2000) pp. 321–325
dokumentum típusa: Könyvrészlet
nyelv: angol